fbpx

Wij zijn erg blij u te melden dat FlexiBilo Speeltoestellen – Huisman Hoveniers agent is van 4fCircle® Bewegingsconcepten – fitness – calisthenics van het Duitse merk PlayParc.

4F staat voor Fit / Free / Fun / Function, of te wel op een leuke manier werken aan je fit gesteldheid op functionele (sport-wetenschappelijke kennis) basis en is bereikbaar voor iedereen. Zelfs de Duitse Olympisch Sportsassociation (DOSB) is een groot voorstander van deze concepten en beveelt het gebruik van 4Fcircle dan ook aan.

4fcircle sporttoestellen

4FCircle staat voor een breed motiverend assortiment duurzame en solide fitnessapparatuur op het gebied van:
– Coördinatie
– Kracht
– Mobiliteit
– Calisthenics

De kracht van de concepten zit in de combinatie van de verschillende soorten toestellen welke bij elkaar al dan niet in parcoursvorm geplaatst kunnen worden. Niet ver weg in een of ander bos, maar dicht bij. Bereikbaar voor iedereen in een stadspark, op pleinen, in straten of bij recreatieve locaties. De (fitness)toestellen zijn tevens zeer goed te combineren met diverse andere sporten.

De doelgroep voor deze sportconcepten is zeer breed, de toestellen zijn geschikt voor alle leeftijden van heel jong tot senioren. Actieve atleten en individuele recreatie sporters. Er is geen onderscheid in lichaamsgrootte of fysieke prestaties. De toestellen hebben een hoog acceptatie niveau en worden onder meer gebruikt door (sport)clubs, scholen, bejaardentehuizen etc.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op,

4fcircle-sport