fbpx

SPORT

TRAPVELDEN

FITNESS

KUNSTGRAS

ONDERHOUD

SPELEN

BUITENSPORT

Huisman Hoveniers heeft alle disciplines in huis om uw project op het gebied van sport en spelen volledig in eigen beheer uit te voeren. U doet dus zaken met één helder aanspreekpunt, van ontwerpfase tot en met de oplevering, waarbij onze jarenlange ervaring en professionele adviezen gecombineerd zullen worden met uw persoonlijke wensen. Tot onze opdrachtgevers behoren onder andere gemeenten, kinderdagverblijven, scholen, campings en speeltuinverenigingen.De kunstgras trapvelden van FlexiBilo zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren,in combinatie met verschillende doelen en hekwerken. Speciaal is ons Flexibilo Bounce ® trapveld met een dunne laag polyethyleen foam welke zacht aanvoelt en beter voor de gewrichten is in verband met valdemping.

TRAPVELDEN

De kunstgras trapvelden van FlexiBilo zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren, eventueel in combinatie met verschillende doelen en hekwerken.

FITNESS

De FlexiBilo Survival Trail daagt jong en oud uit; klim, klauter en balanceer van het ene platform naar het andere. Train je uithoudingsvermogen, coördinatie en balans op spelende wijs.

KUNSTGRAS

Speciaal is ons Flexibilo Bounce ® trapveld met een dunne laag polyethyleen foam welke zacht aanvoelt en beter voor de gewrichten is vanwege de prettige demping.Valdemping ook bij temperaturen onder 0º

ONDERHOUD

Een van de diensten welke Huisman Hoveniers – FlexiBilo Speeltoestellen aanbied is de verzorging van het onderhoud van al uw valondergronden. Of het nu gaat om rubber, kunstgras, valzand, gietvloeren of boomschors

SPORT

HUISMAN HOVENIERS

SPECIALIST IN SPORT, SPEL EN BUITENBEWEGEN

HUISMAN HOVENIERS

SPECIALIST IN SPORT, SPEL EN BUITENBEWEGEN

HUISMAN HOVENIERS

SPECIALIST IN SPORT, SPEL EN BEWEGEN

HUISMAN HOVENIERS

SPECIALIST IN TUINAANLEG, TUINONTWERP EN TUINONDERHOUD

Huisman Hoveniers –
FlexiBilo Speeltoestellen BV

Dwarstocht 3
1507 CH Zaandam
Nederland
T 075-6160502
E info@huismanhoveniers.com

logo-flexibilo-speeltoestellen

CONTACT SPORT

11 + 1 =

*  verplichte velden