fbpx

GROEN

TUINONDERHOUD

Grasmaaien, snoeien, hagen knippen of groen (onkruid) verwijderen, het zijn niet altijd werkzaamheden waar u tijd voor heeft. Huisman Hoveniers kan deze werkzaamheden snel en vakkundig voor u uitvoeren. De vakbekwame hoveniers van Huisman Hoveniers verzorgen het onderhoud van uw tuin- of groen project tot in detail, voor zowel particulieren, bedrijven als overige opdrachtgevers.

TUINONTWERP

Middels een eigen ontwerpafdeling is Huisman Hoveniers in staat om uw persoonlijke wensen met onze adviezen te integreren in een passende ontwerptekening. Zo komen wij gezamenlijk tot een tuinontwerp dat volledig aan uw wensen voldoet.

TUINAANLEG

De veelzijdigheid van Huisman Hoveniers en de jarenlange praktische ervaring stellen ons in staat om uw tuin- en groen projecten efficiënt op velerlei gebied uit te voeren. Hetzij voor particuliere tuinen, zakelijk groen, bedrijfstuinen, openbare groenvoorziening of daktuinen. Van modern tot klassiek, bij Huisman Hoveniers bent u aan het juiste adres. Na de aanleg verzorgt Huisman Hoveniers desgewenst het jaarlijkse of periodieke onderhoud. Daarvoor zijn diverse mogelijkheden. In overleg wordt een keuze gemaakt. Uitgangspunt is steeds dat de tuin door vakkundig onderhoud zich op de gewenste manier naar een hoger niveau ontwikkelt.

HUISMAN HOVENIERS ZAANSTAD

Huisman Hoveniers
Dwarstocht 3
1507 CH Zaandam
Nederland
T 075-6160502
E info@huismanhoveniers.com

Groenpagina

3 + 11 =

*  verplichte velden