fbpx

SPORT

FITNESS

SPELEN

TRAPVELDEN

KUNSTGRAS

REPARATIE EN ONDERHOUD

ONDERHOUD EN REPARATIE VAN AL UW VALONDERGRONDEN.

Een van de diensten welke Huisman Hoveniers – FlexiBilo Speeltoestellen aanbied is de verzorging van het onderhoud en reparatie van al uw valondergronden. Of het nu gaat om rubber, kunstgras, valzand, gietvloeren of boomschors; bij Huisman Hoveniers bent u op het goede adres. Door jarenlange ervaring weten wij welke ongewenste en wellicht gevaarlijke situaties u tegen kunt komen. En dat u wellicht niet altijd de capaciteit en tijd heeft om zelf elke locatie te controleren. Door de werkzaamheden aan ons uit te besteden ontzorgen wij uw organisatie en bent u verzekerd van een veilige valondergrond.
Door het regelmatig onderhoud van uw valondergronden worden deze gelijktijdig gecontroleerd en kan de valdempende bodem desgewenst meteen gerepareerd worden mocht dit nodig zijn.
Ook naar aanleiding van inspectie door een extern bureau kunnen wij de diverse reparaties voor u uitvoeren.

REPARATIE EN ONDERHOUD VAN AL UW SPEELTOESTELLEN

Naast het onderhoud van alle soorten valondergronden voeren wij ook het onderhoud en reparatie van al uw speeltoestellen uit. Of het nu gaat om kunststof, staal of houten speeltoestellen; Huisman Hoveniers – FlexiBilo Speeltoestellen zorgt er voor dat uw speeltoestel op een zo’n efficiënt mogelijke manier weer veilig is en weer jaren mee kan. Door de jarenlange ervaring met onze eigen FlexiBilo Speeltoestellen weten wij waar er op gelet moet worden om uw speeltoestel ook voor de inspectie weer 100% te laten voldoen.
Geen zorgen meer over dikke pakketten inspectieformulieren; wij bieden een op maat gemaakte oplossing aan. Diverse opdrachtgevers zijn u naar alle tevredenheid voorgegaan.

Huisman Hoveniers –
FlexiBilo Speeltoestellen BV
Dwarstocht 3
1507 CH Zaandam
Nederland
T 075-6160502
E info@flexibilo.nl

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Schoolplein

Mindervaliden tuin

Natuurlijk spelen

Beweegtuin

Bedrijfstuin

Paticuliere tuin

 

 

CONTACT ONDERHOUD EN REPARATIE

15 + 5 =

*  verplichte velden