fbpx

BEWEEGTUIN

Tuin die of gedeelte van een tuin dat is ingericht met fitnesstoestellen en waarin bewoners of patiënten van een zorginstelling of met name ouderen bewoners in een buurt hun conditie op peil kunnen houden door het doen van gymnastische oefeningen ook wel beweegtuin genoemd.

Bewegen kan overal. Binnen en buiten. In de sportschool, het park of op een plein in de stad. Of in een van de zogenaamde beweegtuinen: speeltuinen met outdoor fitnesstoestellen waarvan er in Nederland steeds meer verschijnen. Het leuke: beweegtuinen zijn echt voor jong en oud.  Al meer dan 30 jaar ontwikkelen en produceren wij speeltoestellen en meer dan 10 jaar beweegapparatuur. Een lange ervaring die u en uw kinderen ten goede komt. Met onze producten, ideeën en concepten creëren wij voor mensen, van klein tot groot, een speelse, plezierige vorm van actief bewegen in hun eigen belevingswereld. Onze sport- en spelvoorzieningen bieden een grote bijdrage aan de strijd tegen de bewegingsarmoede waar we vandaag de dag mee te maken hebben bij zowel volwassenen als kinderen.

CALISTHENICS

Nieuw bij Huisman Hoveniers is een hele range RVS Calisthenics toestellen.

De toestellen zijn van een zeer goede kwaliteit RVS en worden in eigen fabriek te Zaaandam geproduceerd. daarnaast zijn de toestellen gekeurd volgens NEN-EN 1176: 2017, wat de toestellen tevens geschikt maakt om in combinatie met speeltoestellen te gebruiken.

BUITENFITNESS

Er zijn tegenwoordig ook fitnesstoestellen in de buitenlucht. Deze toestellen zijn in het bezit van de gemeente of sportverenigingen en zijn vrij te gebruiken door sporters op ieder niveau.

TRIMBAAN

Deze toestellen maken deel uit van de Trimtoestellen Serie. Met de toestellen uit deze serie kan een parcours aangelegd worden, met de bedoeling de spierkracht, conditie en de soepelheid van spieren en gewrichten op pijl te houden en te bevorderen.

SENIOREN FITNESS

CALISTHENICS

Huisman Hoveniers –
FlexiBilo Speeltoestellen BV
Dwarstocht 3
1507 CH Zaandam
Nederland
T 075-6160502
E info@flexibilo.nl

CONTACT BEWEEGTUIN

14 + 12 =

*  verplichte velden