fbpx
 

BEDRIJVEN EN MERKNAMEN

 

Een stukje geschiedenis

Huisman Hoveniers is opgericht in 1979 door de heer F.J. Huisman, verricht al ruim 40 jaar met de grootste zorgvuldigheid werkzaamheden op het gebied van tuinen, daktuinen, siertuinen, bedrijfstuinen, vijvers, groenvoorzieningen, (interieur)beplantingen, boomverzorging, kunstgras en tuinafscheidingen. Een brede inzetbaarheid en het turn-key uitvoeren van projecten op het gebied van tuinwerkzaamheden vormden de sterke en solide basis van Huisman Hoveniers.

Sinds augustus 2006 heeft Huisman Hoveniers haar intrek genomen in het bedrijfspand aan de Dwarstocht te Zaandam, waar de zusterondernemingen FlexiBilo Playground Equipment en Highlands Grass kunstgras concepten reeds gevestigd waren. Met deze verhuizing werd de eerste echte stap gezet naar de verzorging van turn-key projecten voor de gehele buitenruimte in de vorm van de Huisman Groep. Alle kennis, vakmanschap en middelen waren tenslotte al in huis.

Sinds 1 januari 2010 zijn de activiteiten van FlexiBilo Playground Equipment en Highlands Grass kunstgras concepten ondergebracht bij het moederbedrijf Huisman Hoveniers BV. Deze organisatiewijziging heeft voor zowel onze opdrachtgevers als voor het bedrijf zelf een efficiënter en klantgerichter werken mogelijk gemaakt. Eén aanspreekpunt, totale realisatie van uw projecten van ontwerp tot oplevering.

Vanaf januari 2020 is het bedrijf Huisman Hoveniers overgenomen door Groenfra bv. Ook FlexiBilo Speeltoestellen valt vanaf dan onder de Groenfra holding en gaat door als aparte bv. Vanaf dan is er nog meer kennis en kunde onder één dak.

—————————————HUISMAN HOVENIERS—————————————

Huisman Hoveniers
Dwarstocht 3
1507 CH Zaandam
Nederland
T 075-6160502
E info@huismanhoveniers.com

TUINONTWERP

TUINAANLEG

TUINONDERHOUD

SCHOOLPLEIN

MINDERVALIDEN TUIN

NATUURLIJK SPELEN

BEWEEGTUIN

BEDRIJFSTUIN

PARTICULIERE TUIN

*  verplichte velden