fbpx

SPELEN

Groenfra bv – Huisman Hoveniers en FlexiBilo Speeltoestellen heeft alle disciplines in huis om uw project op het gebied van sport en spelen volledig in eigen beheer uit te voeren. U doet dus zaken met één helder aanspreekpunt, van ontwerpfase tot en met de oplevering, waarbij onze jarenlange ervaring en professionele adviezen gecombineerd zullen worden met uw persoonlijke wensen. Tot onze opdrachtgevers behoren onder andere gemeenten, kinderdagverblijven, scholen, campings en speeltuinverenigingen.

Door natuurlijke speelplekken wordt de natuur weer dichter bij een kind gebracht. Dit zie je terug in de uitstraling van de natuurlijke speelplekken en speeltoestellen. Het aanleggen van speel- en schooltuinen waarin kinderen heerlijk natuurlijk spelen is de specialiteit van FlexiBilo Speeltoestellen met Huisman Hoveniers uit Zaandam. Een schoolplein kan veel meer zijn dan een pauzeplaats of een overblijfplek. Het kan een groen schoolplein worden. Als een soort buitenlokaal met diertjes, planten en bomen. Waar kinderen op zoek gaan naar vlinders en lieveheersbeestjes. Verstoppertje spelen achter bomen en in struiken. Een schoolplein waar kinderen weer in contact komen met de natuur. Groene schoolpleinen dragen bij aan de ontwikkeling van een kind. Op speelse wijze in contact komen met de natuur betekent meer speelopties, beweging, uitdagingen, creativiteit maar vooral leren van de omgeving. Een groen schoolplein biedt kansen en mogelijkheden voor kinderen en scholen.

FlexiBilo Speeltoestellen is FABRIKANT van professionele speeltoestellen en sporttoestellen en wordt al meer dan 20 jaar in eigen fabriek gefabriceerd. Een breed scala aan producten en valondergronden voor zowel de ontspanning als inspanning in de openbare ruimte en voor recreatie. Uniek is ook het valdempend kunstgras concept van FlexiBilo Speeltoestellen BV uit Zaandam.

Huisman Hoveniers BV
Dwarstocht 3
1507 CH Zaandam
Nederland
T 075-6160502
F 075-6701553
E info@huismanhoveniers.com
logo-huisman-hoveniers

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Schoolplein

Mindervaliden tuin

Natuurlijk spelen

Beweegtuin

Bedrijfstuin

Particuliere tuin

 

 

CONTACT SPELEN

9 + 11 =

*  verplichte velden