fbpx

DROOMTUIN

Nadat onze ontwerper een prachtig ontwerp voor u maakt, is het voor de aanleg ervan noodzakelijk dat u begeleid wordt door een professioneel met kennis van zaken. Er volgen verscheidene gesprekken, waarin in eerste instantie duidelijke afspraken gemaakt worden omtrent het budget. De bedoeling is om binnen uw budget de droomtuin, het ontwerp zoveel mogelijk tot zijn recht te laten komen.Als we overeenstemming hebben, gaan we aan het werk. Schetsen, proberen, zoeken. Met mijn eerste schetsen komen we  u terug. We leggen uit wat we hebben gedaan, waarom we bepaalde keuzes hebben gemaakt, waar de kracht ligt van het eerste schetsontwerp en in hoeverre het overeenkomt met uw wensen.

Een tuinontwerp maken is zoeken: zoeken naar de sfeer, het gevoel, de vorm die onze opdrachtgevers zo graag in hun tuin terug zien komen.Door de jaren heen hebben wij een eigen stijl ontwikkeld, onafhankelijk van het type tuin dat onze klanten willen. Dat is het grote voordeel van ervaring. Modern, romantisch, Engels, onorthodox: alles kan, alles is mogelijk. En het is altijd mogelijk om een persoonlijke interpretatie te geven, wat maakt dat iedere tuin uniek is, steeds weer.

Iedere tuinbezitter wil de tuin laten aansluiten op de beleving die er binnenshuis is. Het afstijlen van de tuin is dan ook de finishing touch waarom wij bekend staan. De combinatie van tuinmeubelen, tuindecoratie, planten, priëlen ed. geven met elkaar de juiste sfeer die u zoekt. Waar iedereen bezig is met de inrichting van het huis en de afstijling daarvan, zijn wij bezig om de tuin die sfeer te geven waar u in kunt wegdromen. Uw Droomtuin.

Zelfs nadat de werken voltooid zijn kunt  u nog steeds bij Huisman Hoveniers terecht als er vragen zijn omtrent uw droomtuin. Mede dankzij zijn vakmanschap en enthousiasme geniet u nu van een prachtige droomtuin die een echte metamorfose heeft ondergaan!

 

DROOMTUIN

Huisman Hoveniers
Dwarstocht 3
1507 CH Zaandam
Nederland
T 075-6160502
E info@huismanhoveniers.com

CONTACT DROOMTUIN

6 + 8 =

*  verplichte velden