fbpx

TUINONTWERP - TUINPLAN - TUINADVIES

Aanleg- en onderhoud van uw tuin
CONTACT HUISMAN HOVENIERS

TUINPLAN, TUINONTWERP, TUINADVIES EN TUINAANLEG

Middels een eigen tuinontwerpafdeling is Huisman Hoveniers in staat om uw persoonlijke wensen met onze adviezen te integreren in een passende ontwerptekening. Zo komen wij gezamenlijk tot een ontwerp dat volledig aan uw wensen voldoet. Het tuinontwerp vormt de basis voor een uw mooie tuin. Maar mooi is niet genoeg. De tuin vormt samen met de woning je leefomgeving.

Waarschijnlijk heeft u al nagedacht over uw tuin. Wat mag  er absoluut niet ontbreken in uw ideale tuin?  Wilt u graag een vijver of overdekt terras ?  Moet de tuin vol komen te staan met mooie beplanting of juist niet, wilt u het onderhoud minimaal houden of steekt u de handen graag uit de mouwen.
We bespreken uw wensen en wij zorgen ervoor dat uw ideeën uitgewerkt worden tot een ontwerp op maat. U bepaalt zelf hoe gedetailleerd onze tuinontwerpen worden. U kunt kiezen voor de eenvoudige schets, het gedetailleerde tuinontwerp in kleur. Tot slot helpen wij u ook bij de beplanting. We kunnen u desgewenst ook een beplantingsplan aanbieden.

Huisman Hoveniers is de grootste Hovenier in de Zaanstreek en naast een zeer vakkundig specialistisch Hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud een bedrijf met alle disciplines in huis om geheel turn-key uw tuin, groenvoorziening, speelplaats of sportplaats te realiseren. Een uniek concept, een groenbedrijf-hovenier gecombineerd met ons eigen speeltoestellen merk FlexiBilo Speeltoestellen en Sport.

Ontwerp en aanleg

ONTWERP

 

STADSTUIN

 

KLASSIEK

 

MODERN

 

WATERTUIN

 

PATIOTUIN

 

BEDRIJFSTUIN

 

SCHOOLPLEIN TUIN

.

Huisman Hoveniers
Dwarstocht 3
1507 CH Zaandam
Nederland
T 075-6160502
E info@huismanhoveniers.com

CONTACT TUINADVIES

14 + 3 =

*  verplichte velden