fbpx

GECERTIFICEERDE SPEELTOESTELLEN

 

Voor uw peuter en kleuter, kinderdagverblijf, kinderopvang en voor op uw schoolplein.

Een kinderdagverblijf of kinderopvang zonder speeltoestellen is geen echt goede opvang. Een peuter en kleuter moeten hun energie kwijt en goede speeltoestellen helpen kinderen om zich lekker uit te leven. Natuurlijk is een goed speeltoestel voor de kinderopvang 100% veilig en toegesneden op de leeftijd van de kinderen. Wij hebben voor iedere ruimte, en voor iedere leeftijdscategorie, hét perfecte speeltoestel, spelpaneel of spelaanleiding.

Omdat een val vanaf een speeltoestel nooit helemaal te vermijden zal zijn, moeten ook de bodemmaterialen zo worden gekozen dat bij een val de gevolgen zo beperkt mogelijk blijven. De maximale valhoogte van een bodemmateriaal is de hoogte waarbij het risico van een val aanvaardbaar wordt geacht. Met name de kans op hersenletsel weegt daarbij zwaar. Hoe hoger het speeltoestel, des te hoger moet de maximale valhoogte van het bodemmateriaal zijn. De bodem onder speeltoestellen moet voldoende schokdempende eigenschappen bezitten als de vrije valhoogte meer is dan 60 cm.

Hieronder vindt u enkele van onze voorbeelden van peuter, kleuter en kinderopvang speeltoetellen

PEUTER EN KLEUTER SPEELTOESTELLEN

Nieuw in ons assortiment; een totaal pakket stalen duurzame speeltoestellen met onder andere diverse soorten draaitoestellen, netstructuren, schommels, glijbanen, klimtoestellen en wippen.
Daarnaast hebben wij ook nieuw in het assortiment; een speciaal programma voor minder validen, een uitgebreid rvs Calisthenics assortiment en enkele houten speeltoestellen naast ons brede scala aan het traditionele speeltoestel zoals de schommel, glijbaan, klimrek, balanceertoestel en het klimtoestel.

FlexiBilo Speeltoestellen is Producent, fabrikant van professionele speeltoestellen en sporttoestellen en wordt al meer dan 20 jaar in eigen fabriek gefabriceerd. Een breed scala aan producten en valondergronden voor zowel de ontspanning als inspanning in de openbare ruimte en voor recreatie. Uniek is ook het valdempend kunstgras concept van FlexiBilo Speeltoestellen uit Zaandam.

 

Huisman Hoveniers –
FlexiBilo Speeltoestellen BV
Dwarstocht 3
1507 CH Zaandam
Nederland
T 075-6160502
E info@flexibilo.nl

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Schoolplein

Mindervaliden tuin

Natuurlijk spelen

Beweegtuin

Bedrijfstuin

Particuliere tuin

 

WIJ BELLEN U TERUG

10 + 15 =

*  verplichte velden