fbpx

HUISMAN HOVENIERS

Totaalprojecten  in groen, sport en spelen

HUISMAN HOVENIERS

Totaalprojecten  in groen, sport en spelen

HUISMAN HOVENIERS

Totaalprojecten  in groen sport en spelen

HUISMAN HOVENIERS

Totaalprojecten  in groen sport en spelen

HOVENIERSBEDRIJF ZAANDAM

Huisman Hoveniers, de tuinman  waar u voor al uw tuinwerkzaamheden terecht kunt. De brede inzetbaarheid, vakkundige werkwijze en persoonlijke aandacht, dat is onze kracht. Uw hovenier voor Zaandam, Krommenie, Assendelft, Zaanstad, Amsterdam, Zaanstreek – Waterland, Wormer, Oostzaan, Purmerend, Hoorn en daarbuiten. Uw projecten en producten – zoals interieurbeplantingen, dakterrassen, schanskorven, vijverpartijen, schuttingen, vlonders en exclusieve tuinen – worden door Huisman Hoveniers met kennis en zorgvuldigheid uitgevoerd. Tot onze tevreden clientèle behoren onder andere gemeenten, bedrijven, particulieren, kinderdagverblijven, hotels, stichtingen, zorginstellingen, tuinarchitecten, woningbouw corporaties, scholen, architecten en speeltuinverenigingen uit heel Nederland.

TOTAALPROJECTEN IN GROEN, SPORT EN SPELEN

FlexiBilo Speeltoestel BV is onderdeel van van de Groenfra holding waaronder ook Huisman Hoveniers en Groenfra BV vallen. Onze FlexiBilo speeltoestellen worden in onze eigen fabriek te Zaandam geproduceerd. Groenfra/Huisman Hoveniers is naast een zeer vakkundig specialist in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud, een bedrijf met alle disciplines in huis om geheel turn-key uw groenvoorziening, speelplaats of sportplaats te realiseren. Een uniek concept; een groenbedrijf-hovenier gecombineerd met ons eigen speeltoestellenmerk FlexiBilo Speeltoestellen en Sport.

PROJECTEN

TUINONTWERP

Middels een eigen ontwerpafdeling zijn wij in staat om uw persoonlijke wensen met onze adviezen te integreren in een passende ontwerptekening. Zo komen wij gezamenlijk tot een tuinontwerp dat volledig aan uw wensen voldoet.

TUINAANLEG

De veelzijdigheid van ons bedrijf en de jarenlange praktische ervaring stellen ons in staat om uw tuin- en groenprojecten efficiënt op velerlei gebied uit te voeren. Hetzij voor particuliere tuinen, bedrijfstuinen, openbare groenvoorziening of daktuinen. Van modern tot klassiek, bij Huisman Hoveniers bent u aan het juiste adres.

TUINONDERHOUD

Grasmaaien, snoeien, hagen knippen of onkruid verwijderen, het zijn niet altijd werkzaamheden waar u tijd voor heeft. Huisman Hoveniers kan deze werkzaamheden snel en vakkundig voor u uitvoeren. De vakbekwame hoveniers van Huisman Hoveniers verzorgen het onderhoud van uw tuin- of groenproject tot in detail, voor zowel particulieren, bedrijven als overige opdrachtgevers

Huisman Hoveniers
Dwarstocht 3
1507 CH Zaandam
Nederland
T 075-6160502
E info@huismanhoveniers.com

CONTACT TUINMAN

7 + 12 =

*  verplichte velden