fbpx

FLEXIBILO SPEELTOESTELLEN

TOTAALLEVERANCIER VOOR AANLEG, ONTWERP EN ONDERHOUD VAN UW SPEELPLAATS OF SPEELPLEK

Het inrichten van speelplaatsen moet met de grootste zorg gebeuren. FlexiBilo Speeltoestellen BV – Huisman Hoveniers heeft al ruim 40 jaar ervaring met het inrichten van de openbare ruimte voor bijvoorbeeld, speeltuin verenigingen,  pretparken en overheids instellingen. De FlexiBilo Speeltoestellen staat voor een veilig product. Niet alleen de nieuwste veiligheidseisen van overheidswege spelen een rol, maar ook een stuk verantwoordelijkheid vanuit onze eigen visie. De FlexiBilo Speeltoestellen, zoals klimtoestellen, veertoestellen, speelhuisjes, glijbanen, schommels, zandbakken, duikelrekken en wippen zijn allemaal gecertificeerd door erkende keuringsinstanties, volgens (2017) EN 1176 en 1177, en voldoen daarmee aan de hoogste constructie en veiligheidseisen. Dat geeft een veilig gevoel.

SPEELPLAATS INRICHTEN

Door onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij in staat de speelplaats  in te richting met de gewenste speeltoestellen, valondergronden, speelprikkels, pleinversieringen en accessoires. Of de speelplaats nou op een schoolplein is of op een camping, FlexiBilo beschikt over de juiste oplossingen voor in elke ruimte.

DUURZAAMHEID

FlexiBilo Speeltoestellen zijn gemaakt van kunststof, gecombineerd met staal, daarom hebben wij alleen te maken met de technische kringloop. De duurzame speeltoestellen zijn voor minimaal 95% recyclebaar en komen dus vrijwel geheel weer terecht in de eerder genoemde technische kringloop. Het HDPE plaatmateriaal en de staalonderdelen zijn zelfs voor 100% recyclebaar. Ook de materialen die gebruikt worden voor FlexiBilo Speeltoestellen bevatten geen weekmakers en toxische stoffen en wij hebben zelfs een levensmiddelen geschiktheidverklaring op ons materiaal. Dat is niet overdreven, immers elk klein kind steekt alles in zijn mond of bijt op verschillende voorwerpen, dus ook op speeltoestellen.

 

SPEELTOESTEL FLEXIBILO

Huisman Hoveniers –
FlexiBilo Speeltoestellen BV

Dwarstocht 3
1507 CH Zaandam
Nederland
T 075-6160502
E info@flexibilo.nl

logo-flexibilo-speeltoestellen

FLEXIBILO SPEELTOESTELLEN

4 + 1 =

*  verplichte velden