fbpx

HUISMAN HOVENIERS

TOTAALPROJECTEN IN GROEN, SPORT EN SPELEN

HUISMAN HOVENIERS

Totaalprojecten in groen, sport en spelen

HUISMAN HOVENIERS

Totaalprojecten in groen, sport en spelen

HUISMAN HOVENIERS

Totaalprojecten in groen, sport en spelen

ZAKELIJK

BEDRIJFSTUIN

Een goede en nette uitstraling van uw bedrijfstuin is essentieel. Het is het visitekaartje van uw bedrijf. De groenvoorziening rondom uw bedrijfspand of kantoor maakt hier een belangrijk deel van uit. Belangrijk is dat uw bedrijfstuin aansluit bij het ontwerp van uw bedrijfspand en met de sfeer die u wilt uitstralen.

Door een goede stijl neer te zetten op uw terrein, voelen klanten zich welkom en creëert u een optimaal werkklimaat voor uw personeel. Huisman Hoveniers levert het totaalpakket als het gaat om uw zakelijke binnen- en buitenruimte. Voor zowel het ontwerp als de aanleg en het onderhoud kunt u bij ons terecht.

ZAKELIJK

Huisman Hoveniers, de hovenier waar u voor al uw tuinwerkzaamheden terecht kunt. De brede inzetbaarheid, vakkundige werkwijze en persoonlijke aandacht, dat is onze kracht. Uw hovenier voor Zaandam, Zaanstad, Amsterdam, Zaanstreek – Waterland, Purmerend, Hoorn en daarbuiten. Uw projecten en producten – zoals interieurbeplantingen, dakterrassen, schanskorven, vijverpartijen, schuttingen, vlonders en exclusieve tuinen – worden door Huisman Hoveniers met kennis en zorgvuldigheid uitgevoerd. Tot onze tevreden clientèle behoren onder andere gemeenten, bedrijven, particulieren, kinderdagverblijven, hotels, stichtingen, zorginstellingen, tuinarchitecten, woningbouw corporaties, scholen, architecten en speeltuinverenigingen uit heel Nederland.

 

ZAKELIJKE PROJECTEN

Huisman Hoveniers
Dwarstocht 3
1507 CH Zaandam
Nederland
T 075-6160502
E info@huismanhoveniers.com

ZAKELIJK CONTACT

4 + 4 =

*  verplichte velden