fbpx

GECERTIFICEERDE KINDEROPVANG-BSO-SPEELTOESTELLEN

FLEXIBILO SPEELTOESTELLEN BV
 

KINDEROPVANG

Het is belangrijk dat uw kind zich bij de Kinderopvang / BSO  thuis voelt en op een ontspannen manier samen met leeftijdgenootjes bezig kan zijn.
Bij de BSO Kinderopvang kunnen kinderen fijn binnen en buiten spelen, er is knutselmateriaal en er worden spelletjes gedaan. Uw kind wordt samen met andere kinderen opgevangen door gekwalificeerde leiding, die dagelijks activiteiten organiseren. Het spelmateriaal en activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen.
Op die manier kan er goed ingespeeld worden op de interesse, belevingswereld en behoefte van uw kind.

De BSO en Kinderopvang is er voor kinderen van 4 tot 12 jaar die naar de basisschool gaan:

  • voor en na schooltijd (vso en nso)
  • in de reguliere schoolvakanties
  • op studiedagen.

FlexiBilo Speeltoestel BV is onderdeel van van de Groenfra holding waaronder ook Huisman Hoveniers en Groenfra BV vallen. Onze FlexiBilo speeltoestellen worden in onze eigen fabriek te Zaandam geproduceerd. Groenfra/Huisman Hoveniers is naast een zeer vakkundig specialist in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud, een bedrijf met alle disciplines in huis om geheel turn-key uw groenvoorziening, speelplaats of sportplaats te realiseren. Een uniek concept; een groenbedrijf-hovenier gecombineerd met ons eigen speeltoestellenmerk FlexiBilo Speeltoestellen en Sport.

Doordat de kinderen lekker bewegen op het schoolplein kunnen zij zich later in de klas beter concentreren. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat meer bewegen op school leidt tot betere schoolprestaties! Bent u het beton verven moe en wilt u tijdens de pauze het samen spelen en het meer bewegen van de kinderen bevorderen?
Dan is het aanbrengen van Pleinspelen en -versieringen dé oplossing! Op een creatieve manier wordt het schoolplein opgevrolijkt en de kinderen kunnen volgens hun eigen fantasie een spel spelen. Het standaardassortiment spellen bestaat o.a. uit diverse hinkelbanen, alfabetspel, twister, cijferslang, cijferkrokodil, cijferslak, mens-erger-je-niet, schaak- en damspel, labyrint, voetstappen, dinosaurus- en berenpoten, gekleurde vlakken en gekleurde ronde stippen.

ZANDBAK Kinderopvang
Pannakooi
Kinderopvang
kinderopvang

Huisman Hoveniers –
FlexiBilo Speeltoestellen BV
Dwarstocht 3
1507 CH Zaandam
Nederland
T 075-6160502
E info@flexibilo.nl

gecertificeerde hovenier

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Schoolplein

Mindervaliden tuin

Natuurlijk spelen

Beweegtuin

Bedrijfstuin

Paticuliere tuin

 

 

WIJ BELLEN U TERUG

12 + 6 =

*  verplichte velden