fbpx
“]

MINDERVALIDEN

Huisman Hoveniers – FlexiBilo Speeltoestellen heeft voor een gezinshuis  de buitenruimte mogen realiseren van het nieuw gebouwde gezinshuis in Heerhugowaard. Het gezinshuis is gebouwd voor kinderen met een beperking die onder begeleiding in het huis wonen. Sporten, spelen, een eigen plekje; beginselen waar alle kinderen recht op moeten hebben. Naast de sportkooi, de schommels en andere spelelementen is de tuin aangekleed met diverse beplantingen en heel veel verschillende bomen, uiteraard zijn alle paden toegankelijk gemaakt voor rolstoelgebruikers

Huisman Hoveniers – FlexiBilo speeltoestellen BV heeft een selectie gemaakt van toestellen welke geschikt zijn voor het spel door de minder valide gebruikers. Tevens zijn diverse toestellen geschikt voor het samenspel door valide en minder valide gebruikers; de situatie waar we naar streven.
Omdat het een grote diversiteit aan toestellen genereerd zijn deze opgedeeld naar materiaal; kunststof, staal en hout. Uiteraard zijn alle toestellen met elkaar te combineren, daarbij o.a. ook de toestellen uit de brochure FlexiBilo Speeltoestellen.

Tijdens de ontwikkeling van diverse projecten op het gebied van zorginstellingen heeft FlexiBilo Speeltoestellen – Huisman Hoveniers te maken gehad met het op maat maken van buitenterrein geschikt voor minder validen. Tevens heeft FlexiBilo daarbij toestellen op maat gemaakt voor deze betreffende doelgroep. Een selectie van deze toestellen met daarnaast toestellen uit het standaard assortiment vind u voornamelijk binnen deze groep kunststof toestellen.

INSPIRATIE

Huisman Hoveniers – 
FlexiBilo Speeltoestellen BV
Dwarstocht 3
1507 CH Zaandam
Nederland
T 075-6160502
E info@flexibilo.nl

CONTACT MINDERVALIDEN TUIN

3 + 15 =

*  verplichte velden