fbpx

SPELPANEEL

HUISMAN HOVENIERS
CONTACT OPNEMEN

SPELPANEEL-SPEELPANELEN

Muziekpanelen
In de brochure vindt u een zeer divers assortiment aan spelpanelen. Nieuw in het assortiment zijn PlayTronic muziekpanelen, elektronische panelen voor binnen en buiten met zeer goed geluid. In samenwerking met Freenotes is er in een aantal jaren een reeks van hoogwaardige panelen ontwikkeld met muzikaal afgestemde instrumentelementen. De Freenotes panelen zijn aantoonbaar de beste muziekpanelen op de markt vandaag. Deze kleinere versies van de Freenotes muziekinstrumenten leveren een soortgelijk geluid van hoge kwaliteit net als hun full size tegenhangers, maar dan compact en veelzijdig. Verkrijgbaar in de standaard kleuren en afmetingen, echter alle muzikale panelen kunnen worden gespecificeerd en geproduceerd in uw eigen kleuren, met uw eigen afbeeldingen en eventueel in uw eigen gewenste vorm en afmetingen.

Spiegelpanelen
Met spiegels krijg je de leukste effecten, wat kan je er leuk mee spelen. Nieuw in het assortiment zijn ronde bolvormige spiegels voor een nog leuker effect.

Fun en Educatieve Panelen
Onder de Fun en Educatieve panelen verstaan wij panelen die naast dat ze leuk zijn om mee te spelen ook een leerzaam element hebben. Zo vindt u een aantal PlayTronic panelen, panelen met bewegende elementen, een aantal spellen en een aantal puur educatieve panelen.

Art Panelen
Panelen ten behoeve van Kunsten en Ambachten, speciaal gemaakt voor kinderen om met plezier te schilderen en tekenen, er zijn panelen geschikt voor verf, krijt of droog te vegen markeerstiften. De panelen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken

Activiteiten- en doorkijkpanelen
Je fantasie de vrije loop laten gaan en dan vooral samen. Een winkeltje houden of rijden in echte auto, zit je in een duikboot of ben je een astronaut! De bolvormige ramen zijn ook verkrijgbaar in spiegelvariant

spelpaneel
spelpaneel
spelpaneel
spelpaneel

Huisman Hoveniers BV
Dwarstocht 3
1507 CH Zaandam
Nederland
T 075-6160502
F 075-6701553
E info@huismanhoveniers.com

TUINONTWERP

TUINAANLEG

TUINONDERHOUD

SCHOOLPLEIN

MINDERVALIDEN TUIN

NATUURLIJK SPELEN

BEWEEGTUIN

BEDRIJFSTUIN

PARTICULIERE TUIN

 

 

WIJ BELLEN U TERUG

2 + 4 =

*  verplichte velden

Hovenier