Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

PLEINSPELEN, PLEINFITNESS EN VERSIERINGEN

HUISMAN HOVENIERS BV. TOTAALPROJECTEN IN GROEN, SPORT EN SPELEN

PLEINSPELEN EN PLEINVERSIERINGEN 

KLEURRIJKE, SLIJTVASTE PLEINSPELEN EN – VERSIERINGEN

Een feestelijk schoolplein nodigt uit te bewegen. Voor schooltijd, in de pauze en na schooltijd worden kinderen gestimuleerd om te bewegen op een aantrekkelijk schoolplein. Doordat de kinderen lekker bewegen op het schoolplein kunnen zij zich later in de klas beter concentreren. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat meer bewegen op school leidt tot betere schoolprestaties! Bent u het betonverven moe en wilt u tijdens de pauze het samen spelen en het meer bewegen van de kinderen bevorderen? Dan is het aanbrengen van Pleinspelen en -versieringen dé oplossing! Op een creatieve manier wordt het schoolplein opgevrolijkt en de kinderen kunnen volgens hun eigen fantasie een spel spelen. Het standaardassortiment spellen bestaat o.a. uit diverse hinkelbanen, alfabetspel, twister, cijferslang, cijferkrokodil, cijferslak, mens-erger-je-niet, schaak- en damspel, labyrinth, voetstapjes, dinosaurus- en berepoten, gekleurde vlakken en gekleurde ronde stippen.

PLEIN-FITNESS

Nieuw: Combinatie van diverse pleinversieringen, de mogelijkheden zijn onbeperkt.
Hieronder enkele voorbeelden van een beweeg parcour met plein versieringen.

PLEINVERSIERINGEN – VERKEERSPLEIN

Spelenderwijs met een skelter of fiets kennismaken met de verkeersregels. Of het nu om een kleine of grote speelplek gaat, u kunt een keuze maken uit verschillende complete verkeerspleinen op maat: Bel: 075-6160502 of download de brochure.Geen enkel verkeersplein is af als er geen verkeerstekens in voor komen. Zo kan u voor de finishing touch kiezen uit verschillende opties welke toegepast kunnen worden om uw verkeersplein volledig naar uw wens in te richten.
Naast de diverse spellen is het natuurlijk ook mogelijk om diverse sporten op het school- of sportplein te beoefenen. Denk hierbij aan voetbal, tennis, basketbal, volleybal, enz… De markeringslijnen zijn in allerlei kleuren en afmetingen verkrijgbaar.

TRADITIONELE PLAKKERS

Naast de diverse standaard spellen is maatwerk mogelijk en kunnen ook de belijningen voor diverse sporten op het plein aangebracht worden. Ook het aanbrengen van teksten en logo’s behoort tot de mogelijkheden !

CIJFERS, LETTERS, TEKSTEN, LIJNEN, KLEURVLAKKEN … alles is mogelijk!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Pin It on Pinterest

Share This