Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

GECERTIFICEERDE KINDEROPVANG-BSO-SPEELTOESTELLEN

HUISMAN HOVENIERS BV - FLEXIBILO SPEELTOESTELLEN

 

KINDEROPVANG

Het is belangrijk dat uw kind zich bij de Kinderopvang / BSO  thuis voelt en op een ontspannen manier samen met leeftijdgenootjes bezig kan zijn.
Bij de BSO Kinderopvang kunnen kinderen fijn binnen en buiten spelen, er is knutselmateriaal en er worden spelletjes gedaan. Uw kind wordt samen met andere kinderen opgevangen door gekwalificeerde leiding, die dagelijks activiteiten organiseren. Het spelmateriaal en activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen.
Op die manier kan er goed ingespeeld worden op de interesse, belevingswereld en behoefte van uw kind.

De BSO en Kinderopvang is er voor kinderen van 4 tot 12 jaar die naar de basisschool gaan:

  • voor en na schooltijd (vso en nso)
  • in de reguliere schoolvakanties
  • op studiedagen.

Huisman Hoveniers BV is naast een zeer vakkundig specialistisch Hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud een bedrijf met alle disciplines in huis om geheel turn-key uw buitenruimte, groenvoorziening, speelplaats of sportplaats te realiseren. Een uniek concept, een hoveniersbedrijf gecombineerd met ons eigen speeltoestellen merk FlexiBilo Speeltoestellen en FlexiBilo Buiten Sport voor sport en spel.

Doordat de kinderen lekker bewegen op het schoolplein kunnen zij zich later in de klas beter concentreren. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat meer bewegen op school leidt tot betere schoolprestaties! Bent u het betonverven moe en wilt u tijdens de pauze het samen spelen en het meer bewegen van de kinderen bevorderen?
Dan is het aanbrengen van Pleinspelen en -versieringen dé oplossing! Op een creatieve manier wordt het schoolplein opgevrolijkt en de kinderen kunnen volgens hun eigen fantasie een spel spelen. Het standaardassortiment spellen bestaat o.a. uit diverse hinkelbanen, alfabetspel, twister, cijferslang, cijferkrokodil, cijferslak, mens-erger-je-niet, schaak- en damspel, labyrinth, voetstapjes, dinosaurus- en berepoten, gekleurde vlakken en gekleurde ronde stippen.

ZANDBAK Kinderopvang
Pannakooi
Kinderopvang
kinderopvang

Huisman Hoveniers BV
Dwarstocht 3
1507 CH Zaandam
Nederland
T 075-6160502
F 075-6701553
E info@huismanhoveniers.com

gecertificeerde hovenier

TUINONTWERP

TUINAANLEG

TUINONDERHOUD

SCHOOLPLEIN

MINDERVALIDEN TUIN

NATUURLIJK SPELEN

BEWEEGTUIN

BEDRIJFSTUIN

PARTICULIERE TUIN

 

 

WIJ BELLEN U TERUG

5 + 5 =

*  verplichte velden

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Pin It on Pinterest

Share This