Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

SPELPANELEN

Een divers aanbod van spelpanelen heeft FlexiBilo Speeltoestellen in haar assortiment; muziekpanelen, spiegel- en bolpanelen, panelen Bewegende Onderdelen, PlayTronic panelen, Art panelen, fun- en educatieve panelen en magneetpanelen. De PlayTronic panelen; elektronische panelen voor zowel binnen als buiten, een uitstekende kwaliteit met maar liefst 3 jaar garantie op de elektronica. Alle panelen zijn naast de standaard kleuren in diverse kleuren verkrijgbaar. De panelen zijn desgewenst geheel naar uw eigen wensen aan te passen. Daarnaast kunnen wij het paneel ook leveren in een frame, waardoor u niet afhankelijk bent van de beschikbare ruimte op de muur.

SPELPANELEN-KINDERDAGVERBLIJF-SCHOOLPLEIN-MINDERVALIDEN

FlexiBilo speeltoestellen heeft een selectie gemaakt van toestellen welke geschikt zijn voor het spel door de mindervaliden gebruikers. Tevens zijn diverse toestellen geschikt voor het samenspel door valide en minder valide gebruikers; de situatie waar we naar streven.
Omdat het een grote diversiteit aan toestellen genereerd zijn deze opgedeeld naar materiaal; kunststof, staal en hout.
Uiteraard zijn alle toestellen met elkaar te combineren, daarbij o.a. ook de toestellen uit de brochure FlexiBilo Speeltoestellen en Stalen Speeltoestellen.
Tijdens de ontwikkeling van diverse projecten op het gebied van zorginstellingen heeft FlexiBilo Speeltoestellen – Huisman Hoveniers BV te maken gehad met het op maat maken van buitenterrein geschikt voor mindervaliden. Tevens heeft FlexiBilo daarbij toestellen op maat gemaakt voor deze betreffende doelgroep. Een selectie van deze toestellen met daarnaast toestellen uit het standaard assortiment vind u voornamelijk binnen deze groep kunststof toestellen.

Neem contact met ons op voor meer informatie BEL 075-6160502 of stuur een email naar info@huismanhoveniers.com

Huisman Hoveniers BV
Dwarstocht 3
1507 CH Zaandam
Nederland
T 075-6160502
F 075-6701553
E info@huismanhoveniers.com

CONTACT SPELPANEEL

3 + 15 =

*  verplichte velden

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Pin It on Pinterest

Share This