Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Huisman Hoveniers

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Huisman Hoveniers BV – FlexiBilo Speeltoestellen heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen sinds lange tijd hoog in het vaandel staan en werkt daarom continue aan verbetering van de kwaliteit en duurzaamheid van zowel de producten als de werkwijze binnen en buiten het bedrijf.

Certificaten

ISO 14001: 2015
Kwaliteitssysteem milieu en management op het gebied van het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en inrichten van particulier en zakelijk groen; het ontwerpen, produceren en plaatsen van speel-, beweeg-, en fitnesstoestellen en het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van speelterreinen en valondergronden.

ISO 9001:2015
Kwaliteitsmanagementsysteem op het gebied van het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en inrichten van particulier en zakelijk groen; het ontwerpen, produceren en plaatsen van speel-, beweeg-, en fitnesstoestellen en het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van speelterreinen en valondergronden.

VCA*
VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu) op het gebied van het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en inrichten van particulier en zakelijk groen; het ontwerpen, produceren en plaatsen van speel-, beweeg-, en fitnesstoestellen en het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van speelterreinen en valondergronden.

Komo (BRL9921)
Procescertificaat op het gebied van plaatsing speeltoestellen, aanleg ondergrond, controle speeltoestel en/of ondergrond, onderhoud speeltoestel en/of ondergrond.

Branchevereniging Spelen en Bewegen
Huisman Hoveniers BV – FlexiBilo Speeltoestellen is aangesloten bij de branchevereniging Spelen en Bewegen.

FSC
Gebruik van hout uit verantwoord bosbeheer t.b.v. een gezonde leefomgeving voor mens en dier.

VHG
Huisman Hoveniers BV is aangesloten bij de branchevereniging VHG.

SBB
Huisman Hoveniers BV – FlexiBilo Speeltoestellen is een erkend Leerbedrijf.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Pin It on Pinterest

Share This