Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

HOVENIER

HOVENIERSBEDRIJF

TUINAANLEG

ASSENDELFT

PROFESSIONELE HOVENIER VOOR TUINAANLEG & TUINONDERHOUD

Huisman Hoveniers; de hovenier waar u voor al bijna 40 jaar terecht kan voor uw tuinwerkzaamheden. De brede inzetbaarheid, vakkundige werkwijze en persoonlijke aandacht, dat is onze kracht. Uw hovenier voor Assendelft, Zaandam, Zaanstad, Amsterdam, Zaanstreek – Waterland, Purmerend, Hoorn en daarbuiten. Uw projecten en producten – zoals interieurbeplantingen, dakterrassen, schanskorven, vijverpartijen, schuttingen, vlonders en exclusieve tuinen – worden door Huisman Hoveniers met kennis en zorgvuldigheid uitgevoerd. Tot onze tevreden clientèle behoren onder andere gemeenten, bedrijven, particulieren, kinderdagverblijven, hotels, stichtingen, zorginstellingen, tuinarchitecten, woningbouw corporaties, scholen, architecten en speeltuinverenigingen uit heel Nederland.

Huisman Hoveniers BV is naast een zeer vakkundig specialistisch hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud een bedrijf met alle disciplines in huis om geheel turn-key uw tuin, groenvoorziening, speelplaats of sportplaats te realiseren. Een uniek concept, een hoveniersbedrijf gecombineerd met ons eigen speeltoestellen merk FlexiBilo Speeltoestellen en FlexiBilo Buiten Sport voor sport en spel.

HOVENIERSBEDRIJF

TUINONTWERP

Middels een eigen ontwerpafdeling is Huisman Hoveniers in staat om uw persoonlijke wensen met onze adviezen te integreren in een passende ontwerptekening. Zo komen wij gezamenlijk tot een tuinontwerp dat volledig aan uw wensen voldoet.

TUINAANLEG

De veelzijdigheid van Huisman Hoveniers en de jarenlange praktische ervaring stellen ons in staat om uw tuin- en groenprojecten efficiënt en op velerlei gebied uit te voeren. Hetzij voor particuliere tuinen, bedrijfstuinen, openbare groenvoorziening of daktuinen. Van modern tot klassiek, bij ons bent u aan het juiste adres.

TUINONDERHOUD

Grasmaaien, snoeien, hagen knippen of onkruid verwijderen, het zijn niet altijd werkzaamheden waar u tijd voor heeft. Huisman Hoveniers kan deze werkzaamheden snel en vakkundig voor u uitvoeren. De vakbekwame hoveniers van Huisman Hoveniers verzorgen het onderhoud van uw tuin- of groenproject tot in detail.

Hoveniersbedrijf

KUNSTGRAS

Met Highlands Grass kunstgras concepten biedt Huisman Hoveniers een breed scala aan van kunstgras toepassingen. Voor zowel de particuliere, sportieve als de zakelijke markt kunnen wij vele producten met kunstgras aanbieden.

SPORT

De jarenlange ervaringen stellen ons in staat om uw  projecten efficiënt en op velerlei gebied uit te voeren. Hetzij voor particuliere tuinen, bedrijfstuinen, openbare groenvoorziening of daktuinen. Van modern tot klassiek, bij Huisman Hoveniers bent u aan het juiste adres.

Aanleg door Huisman Hoveniers

SPELEN

Producent van professionele speeltoestellen en sporttoestellen. Met trots presenteren wij u ons zeer uitgebreide programma van vernieuwende kunststof speeltoestellen, sporttoestellen en speltoepassingen en valondergronden

Huisman Hoveniers BV
Dwarstocht 3
1507 CH Zaandam
Nederland
T 075-6160502
F 075-6701553
E info@huismanhoveniers.com

CONTACT HOVENIER ASSENDELFT

2 + 11 =

*  verplichte velden

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Pin It on Pinterest

Share This