fbpx
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

BUITENSPORT

BUITENBEWEGEN

FITNESS BUITENTOESTELLEN

Huisman Hoveniers  biedt in samenwerking met FlexiBilo speeltoestellen een zeer solide lijn van 26 outdoor fitness toestellen van Duitse makelij. De constructieve delen zijn van staal, verzinkt en gepoedercoated in RAL 9006 (blanc aluminium). Alle toestellen zijn TUV en GS gecertificeerd volgens DIN 79000: 2012-05 openbaar toegankelijke fitness apparaten. De kunststof onderdelen zijn in blauw en oranjerood verkrijgbaar. Vrijblijvend ontwerpen wij uw outdoor fitness park met bijpassende ondergrond en aankleding.Al meer dan 30 jaar ontwikkelen en produceren wij speeltoestellen en meer dan 10 jaar beweegapparatuur. Een lange ervaring die u en uw kinderen ten goede komt. Met onze producten, ideeën en concepten creëren wij voor mensen, van klein tot groot, een speelse, plezierige vorm van actief bewegen in hun eigen belevingswereld. Onze sport- en spelvoorzieningen bieden een grote bijdrage aan de strijd tegen de bewegingsarmoede waar we vandaag de dag mee te maken hebben bij zowel volwassenen als kinderen.

Nieuw bij FlexiBilo is een hele range RVS Calisthenics toestellen.
De toestellen zijn van goede kwaliteit rvs en worden in eigen fabriek te Zaandam geproduceerd. Daarnaast zijn de toestellen gekeurd volgens NEN-EN 1176, wat de toestellen tevens geschikt maakt om in combinatie met speeltoestellen te gebruiken.
Een aantal van de toestellen hebben wij mogen plaatsen in Hoofddorp aan de Toolenburgerplas, waar de toestellen deel uit maken van een parcour rondom het meer.

BUITENBEWEGEN

Huisman Hoveniers BV
Dwarstocht 3
1507 CH Zaandam
Nederland
T 075-6160502
F 075-6701553
E info@huismanhoveniers.com

CONTACT SPORT EN SPEL

8 + 5 =

*  verplichte velden

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.