fbpx
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

BROCHURES

HUISMAN HOVENIERS

HOVENIER IN ZAANDAM EN OMSTREKEN

BROCHURES

brochures
brochures
Brochures
brochures mindervaliden

SPECIALE KLIMTOESTELLEN

Naast onze series klimtoestellen heeft FlexiBilo ook een aantal andere zeer attractieve klim- en combinatietoestellen geschikt voor diverse doeleinden. Zo zijn er toestellen voor de allerkleinsten onder ons, de BéBé Boerderij en toestellen die prima passen binnen een themaspeelplaats. Een levensecht schip, een uitkijkpost voor aan de kade en een kasteel dat beschermd moet worden…
De multi-functionele Kukel Kubus om te klimmen, te duikelen, maar wat dacht u van lekker chillen bovenop; ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Schommels

De schommels van FlexiBilo Speel  toestellen zijn zeer degelijk en daarmee is ook de veiligheid extra gewaarborgd. We hebben een breed scala aan schommels, van peuter schommel tot rolstoelschommel. U kunt kiezen, naast de zwarte palen met traditionele kleurstelling, voor bruine houtkleurige palen gecombineerd met natuurlijk getint plaatmateriaal.

Glijbanen

Voor de diverse leeftijdscategorieën is er een glijbaan beschikbaar, voor de allerkleinsten tot en met de twaalfjarigen. Veel van de FlexiBilo glijbanen zijn ook in talud vorm te verkrijgen, een aantal ook in dubbele of extra brede uitvoering. FlexiBilo heeft een aantal glijbanen die aansluiten bij de Kabouter Klauter serie. Vraag naar onze vrijstaande, aanbouw en talud glijbanen in geheel RVS.

Duikelen en Evenwicht

Voor zowel duikelen, evenwichtsbalken of stapelementen bent u bij FlexiBilo bij het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment met verschillende duikelrekken, evenwichtsbalken en stapelementen aldan niet met elkaar gecombineerd.
Ook bij deze toestellen kunt u kiezen voor bruine houtkleurige palen naast de traditionele zwarte paal.
Zwarte bolvormige kappen in plaats van de rode vierkante afdekkappen behoren ook tot de mogelijkheden. Alle stangen zijn gemaakt van rvs.
Nieuw in ons assortiment duikelrekken geheel van RVS!

 

Huisman Hoveniers BV
Dwarstocht 3
1507 CH Zaandam
Nederland
T 075-6160502
F 075-6701553
E info@huismanhoveniers.com

TUINONTWERP

TUINAANLEG

TUINONDERHOUD

SCHOOLPLEIN

MINDERVALIDEN TUIN

NATUURLIJK SPELEN

BEWEEGTUIN

BEDRIJFSTUIN

PARTICULIERE TUIN

 

 

WIJ BELLEN U TERUG

9 + 9 =

*  verplichte velden

Hovenier

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.